Over Nagy Badir

Ik ben opgeleid tot arts, oogarts en Gestalttherapeut. Zowel in mijn werk als oogarts, als in de Gestalttherapie is het mijn passie om het zicht van mensen te verbeteren: op de wereld om hen heen, op hun geliefden, maar uiteraard ook op zichzelf. Ik zie het werken met mensen als een roeping en daarom doe ik het met hart en ziel. Ik zou niet anders kunnen…. Als therapeut ben ik vooral geïnteresseerd in de manier waarop de cliënt problemen ervaart, welke betekenis ze hebben in zijn leven en hoe hij er mee omgaat. Want dat biedt belangrijke informatie. Maar ook mogelijkheden om met een verruimde blik naar de situatie te kijken.  
Nadat ik in juni 1999 de vierjarige opleiding tot Gestalttherapeut had afgerond, begon ik met een kleine psychotherapie praktijk aan huis. Ik heb die werkzaamheden altijd met veel plezier gecombineerd. Nu ik na ruim 20 jaar mijn oogartsenpraktijk in het ziekenhuis beëindigd heb, is er meer ruimte en tijd voor nieuwe cliënten. 

Ik ben gecertificeerd gestalttherapeut en lid van de beroepsorganisatie NVAGT (Nederlands Vlaams Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie), EAGT (European Association for Gestalttherapie) en EFT (stichting Emotionally Focused couple Therapy Nederland).
Ik werk volgens de ethische gedragscode en het klachtenregelement van de NVAGT.